Overzicht BREAAM toepassingen Hoogkarspel websitefr (2)

BREEAM-NL

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Het is een beoordelingsmethode om de duurzaamheid van gebouwen, de gebouwde omgeving en het bouwproces te meten. Het doel hiervan is om gebouwen te analyseren en te verbeteren. BREEAM-NL is specifiek bedoeld voor de certificering van nieuwbouw- en grote renovatieprojecten. Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft een eigen BREEAM expert in huis.

De duurzaamheid van gebouwen speelt een steeds belangrijkere rol, maar moet geen hindernis vormen bij de voorbereiding van het gehele bouwproces. Bouwgroep Dijkstra Draisma onderscheidt zich door snel en efficiŽnt te bouwen. Ondersteund door experts ontwikkelen wij samen met opdrachtgevers een visie op duurzaam bouwen; kosteneffectief en oplossingsgericht.

Certificaten

Auto Bourguignon, Leeuwarden
Gemeentehuis Drechterland, Hoogkarspel
ROC Friese Poort, Drachten

Dutch Green Building Council

BGDD is participant van de Dutch Green Building Council (DGBC). DGBC is de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Hun missie is het verduurzamen van de gebouwde omgeving. DGBC certificeert gebouwen en projecten middels het BREEAM-NL keurmerk. Als participant verklaren wij achter de missie van DGBC te staan.