Akersloot 33 app

Woningbouw

Zowel in de particuliere- als sociale woningbouw hebben wij een naam hoog te houden. Dat doen we door kwaliteit te leveren voor een concurrerende prijs én door inzicht en betrokkenheid te tonen tijdens het hele bouwproces. Het aantal woningtypen is zeer divers. Bij ons bent u niet gebonden aan een beperkt aantal woningtypes of een vast systeem. Ook de vraag naar het bouwen met gerecycelde materialen komt steeds vaker voor. Wij bouwen appartementen, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen, rijtjeswoningen, recreatiewoningen enzovoorts. Van ontwikkeling en ontwerp tot realisatie en nazorg.

Mark Selderbeek, projectleider vastgoed bij Kennemer Wonen

"Wij waren op zoek naar een partner die ons zou ontzorgen en dat is gebeurd"

Mark Selderbeek, projectleider vastgoed bij Kennemer Wonen

Nieuwbouw, gelijk goed

Bewoners willen meebeslissen over wooncomfort. Levensloopbestendige woningen met lage onderhouds- en energiekosten. Daar hebben wij de oplossingen voor. Deze woningen zijn voor iedereen geschikt en zijn bovendien makkelijk anders in te delen zodra er nieuwe bewoners met andere wensen in komen. Wil je bijvoorbeeld beneden een extra slaapkamer of heb je in die ruimte liever je kantoor? Dat passen we in goed overleg met de nieuwe bewoner toe. Naar eigen smaak of praktische noodzaak.

Groot Onderhoud

Vastgoedeigenaren staan voor het totale onderhoud van grond en gebouwen. Dat roept vragen op als: “Hoe is de onderhoudsconditie van de dakbedekking?”, “Kan het schilderwerk nog een jaar worden uitgesteld?”, “Plannen we de CV vervanging over 4 jaar of over 6 jaar?” Maar er komt meer bij kijken. Het onderhouden van een gebouw vraagt specifieke kennis van materialen, onderhoudscycli en vervangingsopties. Beslissingen moeten op het juiste moment worden genomen en in het financiële plaatje passen. De afdeling Onderhoud & Beheer ondersteunt bij al deze vraagstukken. Door de ruime ervaring en de vakinhoudelijke kennis van de medewerkers wordt er gegarandeerd op een professionele en vakbekwame manier ontzorgd.