Nieuwbouw 18 koopappartementen, Houtkolk Dokkum In uitvoering

Opdrachtgever:

Dijkstra Ontwikkeling

Ontwerp:

Adema Architecten

Start bouw:

mei 2018

Oplevering bouw:

april 2019

Tags:

De Houtkolk is één van de oudste bedrijfsterreinen van Dokkum. In opdracht van Dijkstra Ontwikkeling bouwen we naast De Phenix en De DockVier, ook 18 koopappartementen op deze locatie. Op het terrein worden vier woontorens van vijf tot zeven verdiepingen gebouwd. Dit heeft als gevolg dat er op het bedrijventerrein aan de Houtkolk in Dokkum 77 koop- en huurappartementen vrijkomen.

Wonen op een fraaie locatie

Direct gelegen aan het Dokkumer Ee en nabij het historische centrum, hebben de nieuwe appartementen een fraaie locatie. De Houtkolk ligt namelijk aan de rand van de Dokkumer Ee met een prachtig uitzicht op het stadscentrum, welke op loopafstand is gelegen.

Meer informatie over de 18 koopappartementen op de website.

Werkzaamheden

Alle 18 appartementen die we bouwen hebben een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon. Het comfortabele appartementencomplex is van alle gemakken voorzien. Zo heeft ieder appartement een balkon in de zon zijde of met uitzicht over de Dokkumer Ee, zijn er bergingen op de begane grond en is er een ruime parkeerplaats.

Hoogste punt

Op 30 november bereikten woontorens: De Houtkolk en De Phenix het hoogste punt! Dit vierden we samen met de toekomstige bewoners.
Lees hier het gehele nieuwsbericht.