Nieuwbouw 23 koopappartementen, DockVier Dokkum Aangenomen

Opdrachtgever:

Zwanenburg Projecten

Ontwerp:

Adema Architecten

Start bouw:

Februari 2019

Oplevering bouw:

Eind 2019

Tags:

Aan de Dokkumer Houtkolk bouwen we 21 moderne appartementen en 2 riante penthouses in opdracht van Zwanenburg Projecten, genaamd: DockVier. Waar eerst een lange tijd bedrijven en werkplaatsen stonden, komt nu een groen woonpark met vier eigenzinnig torens. Naast de DockVier bouwen wij hier ook De Phenix en 18 fraaie koopappartementen.

Het veelzijdige DockVier

Alles nieuw, lage energielasten en een appartementencomplex met karakter. DockVier heeft het allemaal! De 21 appartementen en 2 penthouses zijn verdeeld over zeven woonlagen. De appartementen variŰren tussen de 84 en 171 m2 waarbij de koper zelf invloed heeft op de indeling. Er is veel mogelijk in de ruimtelijke inrichting waar veel daglicht naar binnen valt.

De pv-zonnepanelen op het dak zorgen voor de levering van energie. Daarnaast beschikken de appartementen over ramen en deuren van HR++ glas en de ventilatie wordt geregeld door een energiebesparend ventilatiesysteem. Voor extra wooncomfort komt er een slimme thermostaat Ún vloerverwarming in de appartementen.

Groene locatie

Vanaf het ruime balkon komt er een prachtig uitzicht. De DockVier krijgt namelijk een locatie aan de Dokkumer Ee, met een groen park aan de voorzijde. Daarnaast is het centrum van Dokkum op loopafstand gelegen. 

Meer informatie over deze 23 appartementen? Kijk op de website