Nieuwbouw 12 woningen de Kleffens Trije Terpen Dokkum Opgeleverd

Opdrachtgever:

WoonFriesland, Grou

Ontwerp:

Inbo Adviseurs Stedenbouwkundigen Architecten

Start bouw:

september 2012

Oplevering bouw:

juni 2013

Tags:

Er zijn 10 duurzame huurwoningen en 2 koopwoningen voor starters gebouwd in Dokkum. De woningen zijn gebouwd in de nieuwe woonwijk de Trije Terpen nabij het bedrijvencentrum Zuiderschans in Dokkum. Het gaat om twee twee-onder-n-kapwoningen en twee vier-onder-n-kapwoningen, met een groot woonoppervlak.

Als basis voor het ontwerp van de woningen aan de Kleffens & Tjessens is de architect uitgegaan van een robuuste hoofdvorm met veel variatie. Zo heeft elke woning een eigen gezicht door een frans balkon met een zinken kader. Op de begane grond steekt het metselwerk om de laag twee centimeter uit. De plattegronden zijn zr efficient van opzet waardoor zowel straatgericht als tuingericht wonen mogelijk is. De materialen aan de buitenzijde van de woningen zijn: metselwerk met kunstof kozijnen, zinken goten en kermische dakpannen. Hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsarm.

Het project 12 woningen Trije Terpen is aangesloten bij Bewuste Bouwers. Bewuste Bouwers is een gedragscode voor bouwplaatsen.

Koopwoningen

Naast de huurwoningen hebben we 12 koopwoningen in de verkoop, gelijk aan de huurwoningen. Bekijk de plattegrond van de 12 geschakelde woningen in de Trije Terpen.

- Vanaf 158.500,- VON
- Vloerverwarming en zomerkoeling
- Zr onderhoudsarm
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Vaste trap naar zolder
- Separate buitenberging
- Indelingsvrijheid