Woningbouw-Houkepoort Sneek-17
Nieuwbouw
Woningen Houkepoort, Sneek
Restauratie-Oudega-6
Verduurzamen
Rijksmonument, Oudega
Restauratie boerderij de Wedde
Restauratie
Wedde
Ameland vakantiewoning 1
Recreatiewoning
Ameland

Home

Oplossingsgericht meedenken

Sinds 1904 werkt Bouwgroep Dijkstra Draisma voor een groot aantal zakelijke maar ook particuliere opdrachtgevers. Wilt u een nieuwe woning bouwen, meer ruimte in uw woning crŽeren of is uw huis aan onderhoud toe? U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werkzaamheden, waarbij we altijd goed naar u luisteren en oplossingsgericht meedenken. Het doel: een gestroomlijnde bouw met een perfect eindresultaat. Wij bereiken dat door een goede voorbereiding, effectief te werken, duidelijke afspraken te maken en helder te communiceren.

Weten waar u aan toe bent

Bouwgroep Dijkstra Draisma is veelzijdig. Van complete nieuwbouw onder architectuur tot het plaatsen van een dakkapel, van een prestigieuze restauratie van een monumentaal pand tot het verhelpen van een lekkende dakgoot. Van tevoren maken we in overleg met u een duidelijk plan en een overzicht van de kosten. Het voordeel van werken vanuit een grote organisatie is dat wij voordelig kunnen inkopen en snel kunnen inspelen op uw wensen.

Duurzame particuliere bouw

Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma gaan respect voor ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid hand in hand. De veranderende wereld, het klimaat en de schaarste aan grondstoffen zijn voor ons belangrijke redenen om duurzaam te bouwen. Duurzame woningen voldoen ook aan de gebruikseisen en zijn energiezuinig. Door slim gebruik te maken van moderne technieken en materialen kan flink bespaard worden op energie- en waterverbruik. Duurzaam bouwen levert dus winst op voor milieu en economie, maar ook voor u! En daar adviseren wij u graag in.