cambuurheerenveen2ehelft86a.jpg gesneden

Sponsoring

Wij willen de top bereiken!

Als Bouwgroep willen wij de top bereiken. Alle sport heeft dit in zich en daarom is de Bouwgroep actief binnen diverse sportverenigingen, zowel op professioneel niveau als ook op amateurniveau. Naast sponsoring van diverse (sport)verenigingen zijn wij ook nauw betrokken bij lokale initiatieven.

Herkenbaar
In SC Cambuur herkennen we een "partner" die net als wij goed wil presteren. Zowel op het veld als in de organisatie heerst een mentaliteit van doorzetten. Dat past goed bij de mentaliteit van ons familiebedrijf. Wij leggen ons niet zomaar neer bij een tegenslag maar zoeken met alle partners bij elk project actief naar het hoogst haalbare.

Ambitie
Net als Cambuur hebben wij onze blik gericht op de toekomst. In combinatie met onze bijzondere bedrijfsvisie is het doel om samen met onze groep betrokken medewerkers op ieder project te promoveren. Bouwgroep Dijkstra Draisma verbindt haar naam dan ook graag aan SC Cambuur. Wij hebben de achterkant van het spelersshirt verruild voor de voorzijde en zijn per seizoen 2018/2019 voor het achtste jaar op rij hoofdsponsor van SC Cambuur. Als ambassadeur van de provincie Fryslân en de stad Leeuwarden hebben wij de voorkant van het SC Cambuur uitshirt 2018/2019 beschikbaar gesteld aan Culturele Hoofdstad 2018.

Tom Coronel
Met een totaal van 277 races op EK- en WK-niveau (van 2001 tot en met 2014) is Tom Coronel de meest ervaren coureur in de toerwagensport. Naast de vele overwinningen is Tom Coronel ook een bevlogen internetondernemer. Deze combinatie van innovaties en samenwerking in zowel sport als bedrijf maakt dat wij een trotste sponsor zijn van Tom Coronel en prominent zichtbaar zijn op zijn helm en tourwagen.

Lokale initiatieven

Naast het hoofdsponsorschap van Cambuur ondersteunen we jaarlijks ook diverse lokale initatieven. Zo sponsoren we onder andere: Zwem- en polo club Bolsward, Voetbalvereniging Broekster Boys, Verkiezing Friese Onderneming van het jaar, de Admiraliteitsdagen, Tennisclub Dokkum en de Kaatsvereniging Bolsward.

Nieuwe shirtjes voor de jeugd van Be Quick Dokkum.
Nieuwe shirtjes voor de jeugd van Be Quick Dokkum.