Houkepoort Sneek-21
92 woningen
Houkepoort Sneek
Bolsward Houckemaland
't Houckemaland
Bolsward
Dokkum Lyceumpark
Woontorens Lyceumpark
Dokkum

Home

Het hele traject

Dijkstra Ontwikkeling ontwikkelt, coŲrdineert en realiseert groot- en kleinschalig bouwprojecten. We ontwikkelen in opdracht van of samen met andere partijen, waaronder beleggers, woningcorporaties en overheden of op eigen initiatief en voor eigen risico. Dus naast het daadwerkelijk bouwen kunnen we ook het hele traject van ontwikkeling tot verkoop, bouw en sleutelklare oplevering uit handen nemen, voor de zakelijke markt en de particulier, individueel of collectief.

De praktijk wijst uit dat het bouwproces door de samenwerking tussen ons ontwikkel- en bouwbedrijf sneller en efficiŽnter verloopt. Met als meest tastbare resultaten; kwalitatief hoogwaardige en sterk concurrerende projecten met een grote slagingskans en tevreden opdrachtgevers en gebruikers.

Dirk Jan de Rouwe, Hoofd Calculatie en Ontwikkeling

"We kennen en verkennen de markt"

Dirk Jan de Rouwe, Hoofd Calculatie en Ontwikkeling

Ontwikkelen is meer

In onze visie is ontwikkelen veel meer dan plannen en projecten initiŽren, op detailniveau uitwerken en vermarkten. Het is vooral de vastgoedmarkt goed kennen en verkennen. Adequaat inspelen op eisen en wensen van opdrachtgevers, vergunningverleners en gebruikers. Om goed te kunnen calculeren, begeleiden en plannen moet je als ontwikkelaar ook de kennis van het bouwproces in de vingers hebben. Wij hebben deze kwaliteiten in huis en combineren die met een gezonde ondernemersgeest. Zo ontwikkelen we een toenemend aantal projecten op eigen risico en durven we harde deadlines te stellen voor het ontwikkelen en opleveren van projecten. Daarnaast investeren we veel in onze relatie en samenwerking met beleggers, woningcorporaties, architecten en gemeenten.