Beheer en Onderhoud

Onderhoud

Als vastgoedeigenaar staat u voor het totale onderhoud van uw grond en gebouwen. Dat roept vragen op als: "Hoe is de onderhoudsconditie van de dakbedekking?", "Kan het schilderwerk nog een jaar worden uitgesteld?", "Plannen we de CV vervanging over 4 jaar of over 6 jaar?" Maar er komt meer bij kijken.

Het onderhouden van een gebouw vraagt specifieke kennis van materialen, onderhoudscycli en vervangingsopties. Beslissingen moeten op het juiste moment worden genomen en in het financiŽle plaatje passen. De afdeling Service en Onderhoud ondersteunt bij al deze vraagstukken. Door de ruime ervaring en de vakinhoudelijke kennis van de medewerkers wordt er gegarandeerd op een professionele en vakbekwame manier ontzorgd.

Service en onderhoud in de praktijk

Om een gebouw te gebruiken en te beheren in een zo optimaal mogelijke onderhoudstoestand maken wij gebruik van een Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Een MJOP wordt opgesteld met als doel de functionaliteit van uw gebouw op lange termijn te waarborgen. Middels een MJOP krijgt u een totaal inzicht in de te verwachten onderhoudsactiviteiten en kosten van het onderhoud. Met dat inzicht kunt u budgetten reserveren. Lees hier mee over een MJOP