Paulusschool Leeuwarden onderhoud dakwerkzaamheden

Service en Onderhoud

Vanuit Dokkum werken de betrokken medewerkers van Bouwgroep Dijkstra Draisma aan de meest uiteenlopende projecten. Uitgegroeid tot één van de grootste bouwbedrijven van Noord-Nederland maar ooit begonnen als lokaal aannemingsbedrijf voor (dagelijks) onderhoudswerk. En dat is nog steeds een erg belangrijke tak van sport waarvoor de afdeling Service en Onderhoud staat. Een ervaren team dat vanuit één kantoor nauw samenwerkt.

Oplossingsgericht meedenken

Sinds 1904 werkt Bouwgroep Dijkstra Draisma voor een groot aantal zakelijke maar ook particuliere opdrachtgevers. We kunnen de verwachte onderhoudskosten voor de komende jaren aan uw kantoor in beeld brengen of meer ruimte creëren in uw eigen woning door een serre aan te bouwen. Ons doel: een gestroomlijnde (ver)bouw met een perfect eindresultaat. Wij bereiken dat door een goede voorbereiding, effectief werken en helder communiceren binnen een eigen team. Het voordeel van werken vanuit een grote organisatie is dat wij voordelig inkopen en snel inspelen op aanvragen.

De afdeling Service en Onderhoud

Een eigen afdeling voor Service en Onderhoud, hoe werkt dat? Aanvragen komen direct binnen bij de juiste personen. Na een opname ter plaatse staat een eigen team van calculators, werkvoorbereiders en uitvoerders voor u klaar. Zij werken samen onder leiding van één bedrijfsleider waardoor de lijnen duidelijk en kort zijn. Een professioneel en ervaren team: specialisten binnen het vakgebied.

Certificering

De slogan ‘Begrip in de bouw’ wordt onder andere vertaald door ervoor te kiezen Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). MVO staat immers voor begrip. Begrip voor mensen, begrip voor milieu en begrip voor de effecten van onze werkzaamheden.
 Wij voeren het VGO-keur, zijn ERB-erkend en aangesloten bij zowel Bouwgarant als Woningborg. Meer hierover en over andere certificeringen die wij voeren leest u hier.

Duurzaamheid

Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma gaan respect voor ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid hand in hand. De veranderende wereld, het klimaat en de schaarste aan grondstoffen zijn voor ons belangrijke redenen om duurzaam te bouwen. Door slim gebruik te maken van moderne technieken en materialen kan flink bespaard worden op energie- en waterverbruik. Duurzaam bouwen levert dus winst op voor mens, milieu en economie. Wij adviseren daar graag in!