Allround machinaal houtbewerker

Als allround machinaal houtbewerker ben jij de vakman die het verschil maakt bij Bouwgroep Dijkstra Draisma! Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s op de bouw hun benodigde kozijnen op tijd ontvangen. Dit doe je samen met een enthousiast team in een moderne timmerfabriek.

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma

In 2017 is de fabriek van Bouwgroep Dijkstra Draisma, DD Productie, officieel geopend door de commissaris van de Koning in Fryslân, Arno Brok. In onze fabriek produceren volautomatische framingmachines, steenstriprobots én onze vakmensen efficiënt en razendsnel circulaire isolatiegevels. Naast de gevels leveren we ook kozijnen en stelkozijnen voor onze eigen projecten in Noord Nederland.

Jij krijgt

Vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om te groeien binnen Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een bedrijf dat uitblinkt in duurzaamheid en innovatie. Wij werken aan diverse projecten en dit doen we met elkaar. Van een kleinschalige verbouwing tot aan utiliteitswerken zoals het Afsluitdijk Wadden Center of de Elfstedenhal. We zijn trots op ons team waarmee we dit realiseren en jij gaat hier een belangrijk deel van uitmaken. Ook de onderstaande dingen mag je verwachten wanneer je bij ons komt werken:

- Een goed salaris op basis van ervaring en opleiding;
- Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao voor de Timmerindustrie;
- Opleidingsmogelijkheden.

Wij krijgen

Een vaardige en flexibele houtbewerker die blij wordt van het werken met hout. Lijkt iets niet mogelijk? Dan kom jij met een vernieuwende en creatieve oplossing waardoor het onmogelijke ineens weer mogelijk is! Iemand die zelfstandig kan werken maar ook energie krijgt van het werken in een team. In deze rol vind je het geen probleem om zowel feedback te geven als te krijgen.

Wij zijn dus op zoek naar iemand die ons team versterkt. Kennis over de onderstaande onderwerpen vinden wij hierbij belangrijk:

- Aansturing van CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines, productieprocessen en ervaring met het instellen van parameters;
- Controle van de kwaliteit van hout en plaatmateriaal;
- Het maken van uitslagen van ware lengte en vormen;
- Houtbewerkingsmachines en het besturen hiervan;
- Productiemethoden van onderdelen of eindproducten van hout en plaatmateriaal;
- Het lezen van tekeningen en maatvoering;
- Het afmonteren van ramen en deuren;
- Renovatie en restauratie werk.

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Mail dan je motivatie en cv naar. Mocht je vragen hebben over het werken bij Bouwgroep Dijkstra Draisma of deze vacature dan kan je ook contact opnemen met Tjitske Visser via 06 - 14797986.