werken-bij-van-keet

Versterk ons team en ga samen met ons voorop

We willen dat de bouw bruist van de energie. Dit moet ook wel: het kabinet heeft aangegeven dat we in Nederland vanaf 2050 gasloos én circulair moeten wonen en werken. Wij bouwen duurzaam en bedenken en ontwikkelen nieuwe initiatieven om de bouw te veranderen. Zoals nieuwe vormen van energie, betere isolatie en nieuwe bouwmethoden. Hierbij horen ook investeringen op het sociale vlak. Onze bewonersconsulenten begeleiden bewoners zodat de drempel naar gasloos wonen kleiner wordt; we zetten onze eigen foodtruck in bij evenementen; we organiseren activiteiten om kinderen bewust te maken van de veiligheid en ga zo maar door.

Vacatures

VACATURE: Allround machinaal houtbewerker
Als allround machinaal houtbewerker ben jij de vakman die het verschil maakt bij Bouwgroep Dijkstra Draisma! Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s op de bouw hun benodigde kozijnen op tijd ontvangen. Dit doe je samen met een enthousiast team in een moderne timmerfabriek. Lees snel verder.

Maak kennis met ons, bekijk onze introductievideo:

Wij hebben jou nodig

Wil jij deel uit maken van ons team en werken bij een bedrijf dat zoveel meer doet dan bouwen? Versterk ons team! In welk gedeelte van de bouw je ook werk zoekt, restauratie, verduurzaming, nieuwbouw en renovatieprojecten, onderhoud, monitoring, fabricage, et cetera, je bent van harte welkom om eens vrijblijvend contact op te nemen met Anne Tekstra.

Ja, ik neem contact op met Anne

Werken en leren

Middelbare school diploma op zak en werken in de bouw? Bij ons kan je een leer- en werktraject volgen. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf en bieden deze opleiding aan samen met de Praktijk Opleiding Bouw. Tijdens de opleiding ben je in dienst van de Praktijkopleiding Bouw. Je krijgt een leer- en arbeidsovereenkomst voor maximaal twee jaar en ontvangt een weekloon volgens de CAO Bouwnijverheid.

In die periode werk je vier dagen per week en ga je 1 dag per week naar school. Een ervaren leermeester brengt je de kneepjes van het vak bij. Na de basisopleiding kun je ook nog een voortgezette opleiding volgen. Heb je belangstelling, neem dan contact op met de Praktijk Opleiding Bouw, of bezoek de website van de praktijkopleiding.

Stagelopen

Ook stagiaires kunnen bij Bouwgroep Dijkstra Draisma terecht. Wij hebben leerplekken die jongeren de mogelijkheid bieden om aan hun toekomst te bouwen. Voor een stageplaats in de werkvoorbereiding of uitvoering kun je contact opnemen met hoofd personeelszaken, Anne Tekstra. Hij is bereikbaar via onze vestiging in Dokkum via telefoonnummer 0519-229999 of e-mailadres

Social return

Als Bouwgroep vinden wij dat iedereen die wil werken ook een kans moet krijgen om (weer) aan de slag te gaan. Op verschillende projecten wordt middels "social return" geprobeerd om werkzoekenden en/of jongeren een baan of leerwerkstage aan te bieden. Dit kan een onderdeel zijn van het bestek maar onze Bouwgroep neemt zelf ook initiatieven ten aanzien van het starten van bijvoorbeeld een leer- /werk traject.

Langdurig werklozen/Wajong/herintreders
In samenwerking met gemeenten wordt geprobeerd om met name de regionale werkgelegenheid te bevorderen en langdurig werklozen weer een kans te geven om te werken. Daarnaast probeert onze Bouwgroep passend werk aan te bieden aan mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Dit in het kader van de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW), een wet bedoeld voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking, of Wet Wajong, Wet arbeidsongeschikt-heidsvoorziening voor jonggehandicapten.