Kookworkshop DD Wonen

DD Wonen

Met 'stenen stapelen' zijn we begonnen. Dat was wat een bouwbedrijf deed, in 1904. Maar in de 110 jaar van ons bestaan hebben we ons continu ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een bouwgroep met een missie: het ontzorgen van onze opdrachtgevers en gebruikers. Behalve aannemer van bouwprocessen, zijn we nu ook vooral aanbieder van wooncomfort. Onder de naam DD Wonen bieden we corporaties en beleggers duurzame woonoplossingen voor nieuwbouw, renovatie, zorg en leefbaarheid. Zo gaan ontzorgen en innoveren hand in hand. Over hoe wonen in de wijk van morgen anders en beter kan.

Widwvm_Nieuwbouw

Nieuwbouw

Meebeslissen over wooncomfort. Levensloop- bestendige woningen met lage onderhouds- en energiekosten. Uit onderzoek onder ouderen blijkt dat ruim 70% het liefst in gemengde wijken wil blijven wonen. Onze oplossing? Conceptueel bouwen.

Widwvm_Renovatie

Renovatie

Hoe verleng je de levensduur van jouw woning in combinatie met het verlagen van je energierekening? Op een milieuvriendelijke en betaalbare manier. Onze oplossing? De Schilrenovatie. Zelfs mogelijk als 'Nul op de Meter woningen'.

Widwvm_Zorg

Zorg

Een stijging van 60% van het aantal ouderen met functioneringsproblemen. En het aantal bedden in verpleeghuizen krimpt fors. Hoe zorgen we ervoor dat we langer thuis kunnen wonen? Met tuinkamers.

Widwvm_Leefbaarheid

Leefbaarheid

Met alleen 'stenen stapelen' verkopen of verhuren we niks meer. We hebben oog voor de omgeving, de leefbaarheid. Voor 'Mienskip'. Maar levert dat wel geld op? Het Wijkbedrijf is een businessmodel waarbij leefbaarheid en rendement samengaan.

www.ddwonen.nl en DD Wonen magazine

Voor referenties, animaties en nieuws over de productlijnen die horen bij DD Wonen brengt u een bezoek aan www.ddwonen.nl Of klik op bovenstaande logo's om gelijk naar het juiste onderwerp te gaan.

Ons DD Wonen magazine kunt u per post ontvangen of downloaden.