Veendam RDW Hoofdkantoor

Bedrijf & Overheid

Oog voor efficiŽntie en voor representativiteit

Een bedrijfs- of overheidsgebouw is meer dan een bouwpakket. Het is een plek waar mensen werken, leven, samenwerken en samenkomen. Deze omgeving heeft een directe invloed op de efficiency en effectiviteit van de bedrijfsvoering.

We besteden veel aandacht aan aspecten als gebruiksgemak, duurzaamheid, milieu- en energietechniek. Minstens zo belangrijk is een representatieve uitstraling; een bedrijfspand is immers het visitekaartje. De opdrachtgever stelt veelal uitdagende eisen als het gaat om duurzaamheid en kosten. Bouwgroep Dijkstra Draisma treedt daarbij op als adviseur, brengt financiŽle consequenties in beeld en draagt interessante alternatieven aan.

Jeroen de Nooijer, directeur van Ventura Systems

"Alles volgens afspraak met een strakke planning"

Jeroen de Nooijer, directeur van Ventura Systems

Duurzame Bedrijfs- & Overheidsbouw

Eerst zien, dan geloven. Om duurzaamheid structureel te verankeren in uw bedrijfsvoering is ook de duurzaamheid van het pand van groot belang. Bij de bouw van bedrijfs- & overheidsgebouwen is duurzaam bouwen geen optie maar een must. Vanaf de ontwerpfase wordt gekozen voor duurzame materialen en energie- en waterbesparing die behoorlijk kan oplopen. Duurzaamheid gecombineerd met esthetiek en comfort geeft een representatieve oplossing voor relaties, bezoekers en werknemers.